Calea de eliberare(moksha) de Trezire si de reconectare cu centrul omniprezent al universului

Za Moksha- Calea Trezirii Eliberarii
Care este datoria si menirea fiintelor umane?
Mircea Chelaru: "Daca nu vom sti sa ne inaltam spiritele, degeaba ne mai ingropam trupurile".

Dan Mirahorian: "Datoria si menirea fiintelor umane este sa constientizeze ca ele reprezinta o faza in procesul de trezire al universului la constiinta de sine, si sa actioneze in directia implinirii acestei treziri, pt a ajunge la inflorirea si la rodirea vietii de pe Terra". Menirea fiintelor umane este de "a fi" constiente, iar nu de "a avea" si de a acumula cunostinte, de "a fi izvoare", iar nu "recipiente", care cauta umplerea cu placeri, mancare, averi... Nu este intamplator faptul ca menirea fiintelor umane a fost sesizata si pretuita pe Terra, tocmai de poporul ai carui stramosi urmau si ei calea (za) de eliberare sau de trezire (in lb. sanskrita: "moksha") si care azi foloseste indemnul la trezire drept imn national: "Desteapta-te romane", (variously translated as "Awaken thee, Romanian!", "Awaken, Romanian!", or "Wake Up, Romanian!")".

"Spiritualitatea inseamna trezire. Cei mai multi oameni, chiar daca ei nu o stiu, sunt adormiti. S-au nascut adormiti, traiesc adormiti, se casatoresc in somn, fac copii in somn, mor in somn, fara sa se mai trezeasca vreodata. Ei nu inteleg farmecul si frumusetea acestui lucru pe care il numim existenta umana.
Dumneavoastra stiti, toti mistici-catolici, crestini, non-crestini, indiferent de teologia lor, indiferent de religia lor, sunt unanimi cu privire la un singur lucru: ca totul este bine. Desi totul este un dezastru, totul este bine. Ciudat paradox. Dar, tragic, cei mai multi oameni nu ajung sa vada ca totul este bine, deoarece sunt adormiti. Ei au un cosmar".
Spirituality means waking up. Most people, even though they don't know it, are asleep. They are born asleep, they live asleep, they marry in their sleep, they breed children in their sleep, they die in their sleep without ever waking up. They never understand the loveliness and the beauty of this thing that we call human existence. You know, all mystics - Catholic, Christian, non-Christian, no matter what their theology, no matter what their religion-are unanimous on one thing: that all is well, all is well. Though everything is a mess, all is well. Strange paradox. But, tragically, most people never get to see that all is well because they are asleep. They are having a nightmare". (Anthony de Mello)
Importanta trezirii, eliberarii(moksha)
Lucrul cel mai important si cel mai practic din lume este trezirea, eliberarea(moksha). Fara trezire nu exista spiritualitate autentica, nu este posibila cunoasterea directa (de sine), fara trezire nu ia sfarsit orbirea si ignoranta (avidya), nu inceteaza neputinta, suferinta, singuratatea, depresia, boala, nebunia si durerea permanenta din lume; fara trezire nu este posibila eliberarea din realitatea secunda, in care am cazut prizonieri, ca urmare a conditionarii eronate, si ramanem prizonieri ai lumii iluzorii(maya) a proiectiilor de pe peretele pesterii(ecranul mental); fara trezire nu exista iubire, contact real intre doua fiinte(nu "vedem", ci "privim" umbra celuilalt), nu exista cunoastere nemijlocita, nu realizam pacea in lume si in noi insine(impacarea); fara trezire nu exista reintoarcere, pocainta ("Pocaiti-va (teshuvah: reintoarcere), pentru ca Imparatia Cerurilor este aproape"; "Repent (teshuvah: returning), for the kingdom of heaven is at hand") revenire la statutul nostru divin (trezirea oamenilor la realitatea maretiei lor; waking people up to the reality of their greatness), la starea in care se manifesta omnicunoasterea, omnipotenta(puterea directa sau nemijlocita) si reconectarea la izvorul vietii, la fericirea neconditionata, care izvoreste in fiecare dintre noi, dar de care am fost rupti printr-o programare eronata. Aceasta trezire este posibila prin constientizare(awareness), adica prin auto-observare, veghere, vigilenta, prin intrarea in starea de martor impartial. Din aceasta cauza auto-observarea, constienta(awareness) este lucrul cel mai pretios din lume (11. Auto-observarea/Self-observation) Atunci cand parintele iezuit Anthony de Mello, s-a trezit si a inceput sa vorbeasca, sa tina conferinte, el a dezvaluit exact lucrurile de mai sus. Autorul introducerii in limba engleza (J. Francis Stroud, S.J.) relateaza ca odata pe cand se afla printre prieteni, Anthony de Mello a fost invitat sa spuna cateva cuvinte cu privire la natura activitatii sale. S-a ridicat, a spus o poveste pe care a repetat-o mai tarziu, in conferinte, si pe care o veti recunoaste in cartea sa "Song of the Bird"(Cantecul pasarii). Acelasi autor al introducerii (J. Francis Stroud, S.J.) spune: "spre uimirea mea, el a spus ca aceasta poveste se aplica in cazul meu".
Un om a gasit un ou de vultur si l-a pus in cuibarul unei gaini din hambar. Dupa ce a fost clocit alaturi de puii de gaina, puiul de vultur s-a nascut si a crescut alaturi de ei. Toata viata vulturul a facut ceea ce au facut si pui hambar, El a zgariat pamantul pentru viermi si insecte. El a cloncanit. si-a intins aripile si a zburat cativa metri in aer. Anii au trecut si vulturul a ajuns foarte batran. Intr-o zi el a vazut o pasare magnifica deasupra sa, sus pe cerul senin. Plutea intr-o gratioasa maretie pe curentii puternici de aer, cu abia o bataie din aripile sale puternice, care pareau din aur. Vulturul batran crescut printre gaini privea in sus cu veneratie. "Cine e acela ?" a intrebat el. "Acela e vulturul, regele pasarilor", a spus vecinul sau. "El apartine cerului. Noi apartinem pamantului, noi suntem gaini. "Asa ca vulturul a trait si a murit ca o gaina, pentru ca asta a crezut si a gandit el ca a fost.(devenim ceea ce credem si gandim)."

Arsenie Boca stia despre trezirea romanilor si despre focul care va fi imprejurul Romaniei: Profetii despre Romania(http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/profetii-despre-romania-1)

Daca acest proces de trezire esueaza "via este taiata"(fiindca civilizatia care a blocat trezirea fiintelor umane este vulnerabila la autoanihilare si la accidentele cosmice, care au loc ciclic in acest sector al galaxiei).

Dupa cum se afirma si in proverbe "nevoia te invata("need brings ways") ori "necesitatea este mama inventiei"("necessity is the mother of invention") ar trebui sa ne dam seama ca, intr-o perioada de uriase transformari planetare si interplanetare, a devenit o necesitate ca noi sa ne eliberam de virusari, de identificari(cu ceea ce stim, cu ceea ce posedam: corp, minte, nume, faima, averi, titluri, pozitii in ierarhii sociale ), sa ne desteptam, sa ne trezim si sa ne eliberam din realitatea secunda(vedeti articolul: "O REALITATE SEPARATA/ A SEPARATE REALITY" http://www.scribd.com/doc/27464855/), in care am cazut prizonieri si sa realizam trecerea de la cunoasterea mijlocita("a privi"), la cunoasterea nemijlocita("a vedea"), care este insotita de tranzitia de la puterea mijlocita(instrumentala, tehnologica, magica), catre adevarata putere (nemijlocita, directa, divina).

Rezolvarea crizei spirituale a neamului nostru si a actualei civilizatii terestre nu se realizeaza prin pastrarea ancorarii in lumea din afara, prin venerarea unui Dumnezeu exterior, prin rebotezarea acestuia drept Zamolxe sau prin transferarea centrului spiritual din Orientul Apropiat in Muntii Carpati, ci prin cunoasterea de sine, prin descoperirea centrului omniprezent al universului holografic si a scanteii divine dinlauntrul nostru.

Acest lucru se petrece cu ocazia trezirii, cu ocazia redescoperirii adevaratei noastre identitati, urmand calea stramosilor nostri geto-dacii, calea sau veriga("za") eliberarii (in lb. sanskrita: "moksha").

Calea Trezirii, Eliberarii(in lb. sanskrita: moksha), este o cale catre nemurire prin cunoasterea adevaratei noastre identitati de entitati eterne. Nu putem realiza eliberarea atat timp cat vom ramane prizonieri ai dogmelor, atat timp cat vom ramane ingropati in credintele si modelele false despre realitate, care ne-au fost implantate in cursul conditionarii. Acest grup este dedicat trezirii, stingerii dogmelor, credintelor, idolilor, identificarilor, punctelor de ancorare in afara, care impiedica eliberarea, trezirea, reamintirea adevaratei noastre identitati, cunoasterea de sine.

vedeti despre ce este vorba in acest grup si veniti alaturi de mine in Reteaua Trezirii Awakening Network

http://mirahorian.ning.com/group/AWAKENINGTREZIRE

http://awakeningnow.spruz.com/

http://trezireapilotata.grouply.com

http://grou.ps/reteauatrezirii

http://grou.ps/trezireapilotata

http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii

Trezirea, eliberarea, reamintirea adevaratei noastre identitati inseamna trecerea la regimul de functionare holografica.

Trecerea la regimul de functionarea holografica sau divina inseamna tranzitia la modul de operare nondualist( in care dispare prapastia subiect-obiect, eu-tu).

Inainte, de a fi cuceriti si colonizati, stramosii nostri nu venereau un zeu, ci calea, veriga ("za") de eliberare(in lb. sankrita: "moksha"), ca si autorii Vedelor, ca si chinezii antici, care venerau calea (tao; dao) ori japonezii(to; do).

Stramosii nostri venerau "calea"(za), in sensul ca ei erau interesati doar de "ceea ce faceau", de parcurgerea caii de "asezarea in constienta in acum si aici", iar nu de a trai in viitor ( de cautarea unui rezultat, fruct) sau de a face pe plac unui zeu dinafara (a doua semnificatie a termenului "a venera").

Acest grup nu doreste sa-l inlocuiasca pe Dumnezeu cu un alt zeu al dacilor(Zamolxe), cand in realitate dacii nu venerau un zeu cu acest nume, ci calea(za) de eliberare(in lb. sanskrita: moksha). A deplasa centrul sacru al credintei din zona semitica in zona Bucegi nu rezolva problema exteriorizarii (ancorarii in afara), a instrainarii sau dezradacinarii, care se poate solutiona doar daca realizam mutarea acestui centru sacru in noi insine.

Chiar daca Iisus a spus ca "Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru", colonizatorii au continuat sa plaseze pe Dumnezeu in afara noastra, in Cer, pentru ca scopul lor real nu era trezirea fiintelor umane la cunoastere directa(omnicunoastere) si la actiune nemijlocita(omnipotenta), ci controlarea lor, indobitocirea lor, transformarea lor in animale de povara, in soldati, intr-o turma de credinciosi, ascultatori.

Colonizarea s-a realizat la nivelul constiintelor, implantandu-se blasfemia unui zeu unic plasat in afara noastra, creator a tot ce exista, caruia oamenii trebuiau sa-i faca pe plac, sa i se supuna, sa-i stie de frica. In realitate Dumnezeu este oceanul in care se afla tot ce exista si care este prezent in tot ce exista.

Astfel a fost aruncata la gunoi responsabilitatea individuala si divinitatea ori sacralitatea fiecarei fiinte umane, a fiecarui loc, a fiecarei plante si s-a dat drumul la procesul de distrugere a planetei, a fiecarei fiinte umane, a tuturor speciilor de plante si de animale.

Azi cand s-au descoperit dispozitive de extragere a energiei din vid, cand a fost controlata gravitatia, cand fostul ministru al aparari din Canada a recunoscut existenta OZN si faptul ca omenirea se afla in posesia unor tehnologii extraterestre, care ne-ar permite protejarea planetei la schimbarile climatice si la impactul unor meteoriti, cand Vaticanul a recunoscut existenta altor fiinte inteligente in univers, care au avut un rol in crearea corpului uman prin inginerie genetica, cand cercetatorii din fizica cuantica au redescoperit ca fiecare fiinta umana este co-creatoare si centru al universului (realitatii holografice), este nevoie sa ne scuturam de dogme si de identificari si sa ne trezim urgent, daca vrem sa nu devenim, ca si padurile din erele trecute, niste zacaminte de carbune, daca vrem sa supravietuim schimbarilor planetare si interplanetare in plina desfasurare.

Implantarea erorii conceptuale sau a dogmei unui centru unic de creatie si de putere(monoteismul era necesar in trecut finantarii conceptuale a monarhiei) este cauza reala pt care se repeta experienta dureroasa a centralizarii puterii in mana dictatorilor de tot felul (sa ne amintim care a fost sursa reala a tragediei razboaielor mondiale), care se manifesta nu numai in plan social, ci si in plan ideologic, stiintific si profesional(cenzurarea si excluderea altor modele despre realitate, culpabilizarea egoismului si ridicarea in slavi a altruismului, a supunerii si ascultarii). Experimentul comunist a intarit dizolvarea individualitatii prin cultivarea colectivismului, a lipsei de responsabilitate individuala ("munca in echipa este esentiala- ne permite sa dam vina pe altcineva"/"Teamwork is essential - it allows you to blame someone else"), aducand la rang de politica instrainarea, dezradacinarea fiintelor umane si distrugerea individualitatilor, degenerand in mai toate tarile in dictatura si totalitarism(Stalin, Mao, Kim, Ceausescu). Dupa confiscarea revolutiei (prin folosirea tehnicii de manipulare a "tapului ispasitor"), in Romania nu s-a dorit doar aruncarea la gunoi a industriei si agriculturii, pt a fi transformati intr-o piata de desfacere a produselor straine, ci si indobitocirea oamenilor prin reimplantarea dogmelor din Evul Mediu (pe fondul vidului de putere si de ideologie s-a reactivat rolul bisericii in toate tarile din fostul lagar comunist, iar din strainatate s-a organizat o adevarata cruciada de secte, care au asaltat tara).

Rezultatul este situatia prezenta: sinuciderea individuala si colectiva a celor care au neglijat efortul individual de trezire, a celor care au ascultat de psihologia de turma prin pastrarea dependentei de ceea ce zic si ceea ce fac altii, a celor care au facut un crez din ancorarea in "a avea"(bani, case, masini, placeri, ranguri) in locul inradacinarii in "a fi", a celor care au cautat in afara dobandirea securitatii, cunoasterii si puterii in acumularea de lucruri care se dovedesc efemere si inutile in fata transformarilor care vor veni.

Functionarea holografica - Stiinta regasirii statutului si a capacitatilor divine ale fiintelor umane

Holographic Functioning-The Science of regaining the divine status and capacities of Human Beings

http://holographicfunctioning.ning.com

s-a mutat pe:/ is on:

Reteaua Trezirii/ Awakening Network !

http://awakeningnow.spruz.com/

Marile ziceri(Mahavakya) si universul holografic/The Great Statements(Mahavakya) and the Holographic Universe

Articol publicat intai pe reteaua literara

Am scris acest articol dorind sa fie constientizat faptul ca programarea(setul de conceptii, credinte, modele despre realitate si de teorii, implantate in cursul educatiei sau conditionarii) se substituie realitatii si comanda perceptiile si actiunile fiintelor umane(inclusiv in planul creatiei literare). Ar trebui sa ne reamintim ca rolul muzicii si al artei cuvantului este si cel de a purifica(catharsis) prin trezirea constientizarii si a capacitatilor noastre de vindecare, iar nu doar cel de a trezi instincte si sentimente. Lipsa unor creatii de geniu nu inseamna ca aici nu ar fi prezente fiinte umane inzestrate, ci faptul ca ele se complac sa ramana prizoniere ale conditionarii, ale locului comun, ale stereotipiilor. Concursurile si premiile nu sunt de ajuns pt a depasi un impas legat de prizonieratul in conceptii inoculate pe banda rulanta in scoala si societate. Salut crearea acestui loc de intalnire a creatorilor literari, pt. care multumesc lui Gelu Vlasin, si incerc sa aduc un nou sistem de referinta, un nou punct imobil, de care sa ne putem sprijini pt a misca lumea prin creatia din Romania.

De pilda analiza semnificatiei salutului antic NAMASTE ! indica cunoasterea si practicarea principiului holografic de catre civilizatiile care ne-au precedat pe Terra

NAMASTE ! Namaste, I salute the divine in you!

Salut Divinul din tine !

Divinul nu este undeva in afara, in Cer, ci este omniprezent. Numit constiinta cosmica, constiinta colectiva planetara ori galactica, el vede, aude si intelege prin ochii, urechile si mintea fiecaruia dintre noi, ca si cum am fi terminale ale marii minti universale.

In cuvantul lui Iisus: "Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru"(Luca 17.20-21); Iisus spunea:"Imparatia lui Dumnezeu nu vine in asa fel ca sa izbeasca privirile. Nu se poate zice: Uite-o aici! sau: "Uite-o acolo!" Caci iata ca Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru"(Luca 17.20-21; Rom.144.17; Vers.23)]

Acelasi adevar este afirmat si de Lao Zi: "Fara sa treci pragul usii, poti cunoaste intreg universul; Fara sa privesti pe fereastra, poti vedea Calea Cerului "(Lao Tzu 47)

"Dumnezeu este un cerc, al carui centru este peste tot si a carui circumferinta nu se afla nicaieri" "Dieu est un cercle, dont le centre est partout et la circonference nulle-part." " The nature of God is a circle, the center of which is everywhere, and the circumference nowhere" (Empedocle)

Poetii, misticii si indragostitii trec dincolo de "a privi" si ajung "sa vada"

William Blake scria: " sa vezi universul intr-un graunte de nisip" To see a World in a Grain of Sand" "Voir un Monde dans un grain de sable"

Principiul holografic afirma ca in fiecare parte se regaseste intregul si centrul omniprezent al universului.

Holographic principle states that in each part is found the whole and the all-present center of the universe.

"Intr-un univers holografic a-L cunoaste pe Dumnezeu inseamna a te cunoaste pe tine insuti" / "In a holographic universe to know God is to know yourself "

Tu si Eu suntem in esenta una, dar aceasta experienta este posibila doar in starea de trezire, de iluminare, de functionare holografica(divina; nondualista), in cursul extazului din transa mistica(samadhi) sau al adevaratei iubiri.

You and I are essentially one, but this experience is possible only in a state of awakening, of enlightenment, during the divine(holographic) functioning in the mystical trance(samadhi) or in true love.

vedeti mai multe detalii in comentariul capitolului 47 al lui Lao Tzu Cerul -un loc inlauntrul tau-Universul Holografic Le ciel est en toi- l'Universe Holographic The Heaven is inside each of us - The Holographic Universe see published books:/vedeti cartile si articolele publicate pe: http://www.scribd.com/MIRAHORIAN http://www.scribd.com/essenza_divina/

Cele patru mari ziceri(Mahavakyas) The four statements(Mahavakyas)/

Fiecare din cele patru declaratii (Mahavakyas) reflecta functionarea divina sau holografica si este asociata cu una dintre cele patru Vede si in mistica Vedantica se spune ca aceasta singura propozitie condenseaza esenta unei intregi Veda: pentru a indica unitatea finala a Sinelui individual (Atman) cu Sinele Universal (Dumnezeu, Brahman)

Each of the four statements(Mahavakyas) is associated with one of the four Vedas and in Vedantic mysticism is said to condense the essence of that entire Veda in one sentence: to indicate the ultimate unity of the individual Self(Atman) with the Universal Self (God, Brahman)/

Cele patru mari ziceri sunt:

The Mahavakyas are:

Prajnanam Brahma -"Consciousness is Brahman/Constiinta (constienta, prezenta) inseamna Indumnezeire " (Aitareya Upanishad 3.3 of the Rig Veda)

"Ayam Atma Brahma - "This Self (Atman) is Brahman Sinele individual (Atman) este identic cu Sinele universului (Brahman)" (Mandukya Upanishad 1.2 of the Atharva Veda)

"Tat Tvam Asmi -"Thou art That "; "Tu esti Acela" (Chandogya Upanishad 6.8.7 of the Sama Veda)

Aham Brahman asmi -"I am Brahman Eu sunt Brahman" (Brhadaranyaka Upanishad 1.4.10 of the Yajur Veda) Jesus said the same thing: "I am One with God the Father" "I and My Father are One"(John 10:23;10:30)

Iisus a spus ceva similar: "Eu si Tatal meu una suntem"(Ioan 10:23,10:30)

GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA

Mirahorian: Metoda de Relaxare prin Pilotare Auditiva este o cale antica pentru trezire, reamintirea adevaratei noastre identitati, vindecare, slabire, scadere in greutate, cresterea performantelor (artistice, mentale, sportive), invatare rapida si acces la Banca de Date a Universului

Mirahorian: Guided Relaxation an ancient way for awakening, recalling or remembering our true identity, healing, weight loss, increase in artistic, mental and athletic or sports performances, superlearning and access to the Data Bank of the Universe contact:

mirahorian@gmail.com

See more on:

http://www.myspace.com/guided_awakening

http://guidedawakening.spaces.live.com/

http://guidedawakening.multiply.com/

http://guidedawakening.wordpress.com

http://guidedawakening.blogspot.com/

http://ro.netlog.com/guidedawakening

http://guidedawakening.weblog.ro/

http://www.flickr.com/photos/guidedawakening/

1.1.Group Yahoo:

http://health.groups.yahoo.com/group/GUIDED_RELAXATION/

1.2.Grup Yahoo:

http://health.groups.yahoo.com/group/RELAXAREAPILOTATA/

Group Google:

http://groups.google.com/group/guidedawakening

see published books:vedeti cartile si articolele publicate pe:

http://www.scribd.com/GUIDEDAWAKENING

SITURI AUTOR /AUTHOR SITES

SITE PSI-SCIENCES

http://www.psi-sciences.com/

SITE QI MAGEN

http://www.danmirahorian.com/

SITE HOLY GRAIL TECHNOLOGY

http://www.danmirahorian.ro/

see published books:/vedeti cartile si articolele publicate pe:

http://www.scribd.com/GUIDEDAWAKENING

Lista documentelor pt instruire online

Prezentarea Metodei de Relaxare Pilotata Creata de Mirahorian

http://www.scribd.com/doc/30731329/

http://www.docuter.com/viewer.asp?documentid=9990853884bd9e533a9fc21272571187

Prezentarea Metodei de Relaxare Pilotata Creata de Mirahorian

Handbook Manual de Relaxare Pilotata Auditiv

http://www.scribd.com/doc/21536063

Handbook Manual de Relaxare Pilotata Auditiv

Cel mai mare secret /The Secret of Secrets/ Cel mai mare Adevar/ The Greatest Truth

http://www.scribd.com/doc/29366840/

http://www.scribd.com/doc/29366540/

Suntem aici pentru a permite scopului divin al universului sa se manifeste

http://www.scribd.com/doc/29342604/

Necesitatea vegherii sau a prezentei constiente impartiale pentru eliberare, trezire, iluminare

http://www.scribd.com/doc/29107653/

O REALITATE SEPARATA/ A SEPARATE REALITY

http://www.scribd.com/doc/27464855/

Capitolul 33 Calea catre Imortalitate si cunoastere directa

http://www.scribd.com/doc/29364120/

"Ceea ce este esential este invizibil pt ochi; doar cu inima poti vedea cu adevarat !"

http://www.scribd.com/doc/21581721/

Care sunt cele patru atitudini corecte pt. a realiza Impacarea, Trezirea, Eliberarea si Iluminarea ?

http://www.scribd.com/doc/21537363/

Wei Wu Wei-Abandonarea luptei si intrarea in starea divina de functionare holografica

http://www.scribd.com/doc/26758022/

Imparatia lui Dumnezeu este inlauntrul vostru

http://www.scribd.com/doc/26757605/

Starile de constiinta, "Deschiderea Cerurilor" si " alinierea taramurilor"

http://www.scribd.com/doc/29361934/

http://www.scribd.com/doc/29367054/

http://www.scribd.com/doc/29366312/

Functionarea Nondualista, Divina sau Holografica in transa mistica si in iubirea autentica

http://www.scribd.com/doc/26757511/

Conexiuni si deosebiri intre relaxarea pilotata si alte metode de relaxare

http://www.scribd.com/doc/25613896/

Marile Ziceri (Mahavakya) si Universul Holografic

http://www.scribd.com/doc/28005586/

Puterea lui ACUM/ The Power of NOW (ultima varianta de corectura)

http://www.docuter.com/viewer.asp?documentid=7799863954bd9ea04d99131272572420

Awareness/ Constienta

http://www.docuter.com/viewer.asp?documentid=14041574844c5cada27c5bb1281142178

mai trebuie citite articolele publicate in blogul siturilor de mai jos:

TREZIRE PRIN AUDITIE IN STAREA DE RELAXARE PILOTATA

AWAKENING THROUGH HEARING IN THE STATE OF GUIDED RELAXATION,

http://awakeningnow.spruz.com/

see published books: vedeti cartile si articolele publicate pe:

http://www.scribd.com/MIRAHORIAN

http://www.scribd.com/essenza_divina

http://www.scribd.com/CampCinabru

Reteaua Trezirii Awakening Network

You are Welcomed ! Sunteti bine venit/a !

To visit the sites of the Way of Awakening and reconnection with the all present center of the universe
Pe siturile de Instruire online ale Caii de Trezire si reconectare cu centrul omniprezent al universului

Calea Trezirii/ The Way of Awakening
http://awakeningnow.spruz.com
http://trezireapilotata.grouply.com
http://grou.ps/reteauatrezirii
http://reteauatrezirii.webs.com

Trezirea Acum/ Awakening Now
Cum sa supravietuim Schimbarilor Planetare ?
How to Survive the Earth Changes ?
http://campcinabru.spruz.com/
http://trezireacum.grouply.com/
http://grou.ps/trezireapilotata

Functionarea Divina/Divine Functioning
CUNOASTEREA ASCUNSA- REINTOARCEREA LA FUNCTIONAREA DIVINA
HIDDEN KNOWLEDGE- RETURNING TO DIVINE FUNCTIONING
http://divinefunctioning.spruz.com
http://functionareadivina.grouply.com
http://grou.ps/divinefunctioning

Functionarea Holografica/Holographic Functioning
Stiinta regasirii statutului si a capacitatilor divine ale fiintelor umane
The Science of regaining the divine status and capacities of Human Beings
http://functionareaholografica.spruz.com
http://functionareholografica.grouply.com
http://grou.ps/holographicfunctioning/

Za Moksha Calea Trezirii sau Eliberarii/ Moksha the Way of Awakening and Liberation
http://reteaualiterara.ning.com/group/caleaeliberarii

Calea catre cerul nostru interior/The Way to our Inner Heaven
http://reteaualiterara.ning.com/group/tao

About Dan Mirahorian/Despre Dan Mirahorian
Dan Mirahorian is a disciple of the Romanian scientist Henri Coanda, the inventor of jet plane. The Romanian's Edison (Henri Coanda) has made the first water researches that has opened the way to the Mirahorian's discoveries, to Patrick Flanagan(the American disciple of Henri Coanda) and to Masaru Emoto (Patrick Flanagan's disciple in the field of Microcluster Nano-Particles Technology)

SITURI AUTOR /AUTHOR SITES
SITE HOLY GRAIL TECHNOLOGY
http://www.danmirahorian.ro/
SITE QI MAGEN
http://www.danmirahorian.com
SITE PSI-SCIENCES
http://www.psi-sciences.com/

Contact Dan Mirahorian

Friday, October 8, 2010

Daca ajungem la izvor

Daca ajungem la izvor
daca ajungem la izvorul si centrul omniprezent al universului
vom descoperi ca toti suntem una,

dar nu vedem asta decat daca intram in starea necesara;
cand trecem de la "a privi" la "a vedea",

exista calea iubirii, a dizolvarii egoului,
prin care sa vedem ca toti suntem una,
sa ne remintim cine suntem;

de pilda celulele care genereaza unghiile de la picioarele tale

sunt una cu cele din ficatul tau,

din ochii tai, din buzele tale ...

ele provin din celulele initiale gemene(din stadiul embrionar de morula),

al caror program a fost blocat prin castrare;

din fiecare din aceste celule, ca dintr-o samanta,

se poate genera un intreg organism prin clonare;

acelasi lucru se petrece la organismele sociale

-la furnici, la termite si la albine toate sunt regine si regi la nastere pana sunt castrate, pe cale chimica (feromoni); am scris un articol despre castrarea informationala a oamenilor (castrarea chimica este tot informationala dar cu vector chimic, material) .


TELEPORTAREA- UN LUCRU IMPOSIBIL PT MINTILE CASTRATE PRIN CONDITIONARE